Aandoeningen & Tips

Heeft u last van een aandoening aan handen of voeten?

Acne-500x300

Acne

Acné is een heel vervelende aandoening, omdat je dit moeilijk kunt verbergen voor de buitenwereld. U hoeft echter niet te wanhopen. Met onze producten verdwijnt uw acné als sneeuw voor de zon. Wij werken met producten van Société Provençale d’Aromatherapie. Dit is een bewuste keuze. Waarom? Omdat ze, in tegenstelling tot alle cosmetische producten geen minerale oliën, geen synthetische parfumstoffen, geen parabenen wat zijn dit? en geen kleurstoffen bevatten. De producten bevatten wel een hoge concentratie natuurlijke werkzame stoffen, o.a. waaronder etherische oliën. U kunt zo op een natuurlijke manier een beter resultaat behalen zonder de balans in uw huid te verstoren.
Behandeling

Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten. Om te weten wat bij u de oorzaak is van acne, zal de specialist een analyse van uw huid maken en vragen aan u stellen. Op basis hiervan wordt een verzorgingsplan opgesteld. Centraal in dit plan staan de behandelingen en de thuisverzorging van de huid. Ook krijgen voeding, hygiëne en psychische factoren aandacht.
Producten

Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk. Ze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd.

couperose

Couperose

Couperose komt voor in het gezicht, de hals en het decolleté. Couperose ziet eruit als een vurige rode waas met soms duidelijk zichtbare bloedvaatjes en rode vlekjes.

Behandeling

Voor een doeltreffende behandeling van couperose is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Daarom zal uw specialiste met u een vragenlijst doornemen. Hierna kan zij een (kuur)plan opstellen dat bestaat uit (intensieve) behandelingen en verzorgende producten. Deze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. Om de bereikte resultaten te behouden zijn na verloop van tijd minder frequent behandelingen nodig.

Producten

Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook tot de diepste lagen waar couperose ontstaat. 
De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Ze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. U bereikt een optimaal resultaat door de uitwendige behandeling en verzorging van uw huid te combineren met inwendige ondersteuning zoals Traitement Terrains, siropen en/of oliën.

sliderafbeelding

Cellulite

Cellulitis; het is de aartsvijand van menig vrouw. Zonder deze aandoening zouden er wellicht twee keer zoveel vrouwen in een korte rok lopen of op het strand liggen. Cellulitis (of eigenlijk cellulite) bestaat uit onderhuidse vetcellen die gegroepeerd zijn door bindweefsel. Het ontstaan van cellulite heeft ook nauwelijks te maken met overgewicht, terwijl je dit misschien wél zou verwachten… Dit is echter een fabel. Wel is het zo dat cellulitis bestaat uit vetcellen en omdat vetcellen groeien naarmate je meer overgewicht met je meedraagt, zal cellulite doorgaans wel beter te zien zijn als je te zwaar bent.

Behandeling

De behandeling voor cellulite bestaat uit vijf stappen.


Stap 1
Analyseren van de huidconditie en de staat van de cellulite. Doornemen van een vragenlijst om de oorzaak te achterhalen.Stap 2
Opstellen van een behandelplan.Stap 3
Bespreken van het voedingspatroon en eventueel aanpassen.

Stap 4 

Kuurbehandeling die bestaat uit pakkingen met etherische oliën, gevolgd door een bindweefselmassage. Hierdoor worden de onderliggende verkleefde huid- en bindweefsellagen losgemaakt en worden overtollige vetreserves afgebroken.

Stap 5
Behandeling thuis. Deze behandeling bestaat uit het ontslakken van het lichaam, het innemen van druppels die de vetverbranding stimuleren (als ook gewichtsvermindering gewenst is), eventueel baden of douchen met essentiële oliën en het gebruik van speciaal gemengde bodyolie. Uw specialist geeft u een totaal advies op maat.

cantact-e1423505132202

Pigmentvlekjes

Oud worden is al erg genoeg, vinden veel mensen. Je wordt met ‘u’ aangesproken, het woord ‘jongedame’ wordt vervangen door ‘mevrouw’ en dan krijg je ook nog vlekken op je huid. Pigmentvlekken zijn de onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen op de huid voorkomen, en dan met name op de rug van de handen en in het gezicht. Andere namen hiervoor zijn ouderdomsvlekken, levervlekken, zonnevlekken.

Behandeling

De behandeling van pigmentvlekjes is erop gericht om het overtollige pigment als het ware af te breken. De producten die uw specialist hiervoor gebruikt bevatten een hoog gehalte etherische oliën. Deze oliën zijn door hun samenstelling, hun ‘bouw’ en hun kwaliteit in staat om door alle huidlagen te dringen. Zo komen ze ook bij de pigmentcellen en kunnen daar hun invloed uitoefenen. 
De specialist zal ook aandacht schenken aan de algemene huidconditie. Want als deze verbetert, verbetert ook het resultaat van de anti-pigmentbehandeling. U krijgt daarom een advies op maat, dat specifiek op uw huid is afgestemd.
Weest u niet verbaasd als u specialist ook onderzoekt hoe de doorbloeding is van de huid. Er is een verband tussen de (meestal onvoldoende) doorbloeding en het ontstaan van teveel pigment.

Producten

Zoals gezegd bevatten de producten speciaal gecombineerde en samengestelde etherische oliën in een hoge concentratie . Omdat ze zo specifieke krachtig en specifiek zijn, gebruikt u ze enkel en alleen op de vlek. Voor het overige deel van uw huid gebruikt u andere producten. Misschien een beetje extra werk. Maar zo is nu eenmaal het beste resultaat te garanderen om een mooie huid met een egale tint te krijgen. De verzorgingslijn tegen pigment bevat: Lotion Fruitée, Action Profonde verzorgingscrème en Reconstituans Biologiques kuurolie.  De (schoonheids) specialist heeft professionele producten voor de behandeling.

(Veel verzorgingsproducten bevatten etherische olie uit peterseliezaad.)