Harsen

When your hair waves at me, it’s time to wax! Selfies op het strand zonder angst dat men stoppels ziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Harsen is onze tweede natuur.

Harsen onderbenen

Duur
30 min

Prijs
€ 27,50

Voorzorg

Scheer minimaal 2 weken voor de behandeling de benen niet meer. Op die manier heeft u minimaal de benodigde 3mm lange haren. De eerste keer harsen is meestal het gevoeligst. Zorg er voor dat uw haren ook niet te lang zijn. Knip ze eventueel af tot ongeveer 0,5 – 1 cm. Ga niet direct na het harsen intensief sporten, naar de sauna, in een warm bad of onder een hete douche. Doe niets waarvan u gaat zweten. De kans op het ontstaan van kleine pukkeltjes (folliculitis) na het harsen wordt dan vergroot. Dit geldt met name voor de huid op uw rug.

De behandeling zelf

Als eerste zal ik uw huid voorbereiden door deze schoon en vetvrij te maken met een voorbereidingslotion. Probeer de dag voor en op de dag zelf geen gebruik te maken van bodylotion of douchegel. Deze laten een crèmelaagje achter. Hierna zal ik de hars aanbrengen (met de haargroei mee) en terug trekken (tegen de haargroei in) met één soepele beweging.
Na het harsen breng ik een verkoelende crème aan zodat de huid tot rust komt.


Nazorg

Ga tot 24 uur na de harsbehandeling niet de zon in. Tenminste, niet met de huid die geharst is. Ook kunt u beter niet onder de zonnebank. De huid heeft even tijd nodig om te kalmeren. Door het harsen ontstaan er hele kleine wondjes. Als die wondjes in contact komen met uv-stralen kunnen ze verkleuren. Dat kan blijvend zijn. Indien uw huid gevoelig reageert, kunt u het beste de eerste 24 uur geen cosmetische producten gebruiken.


Contra-indicatie

Hierbij moet u denken aan spataderen, eczeem, trombose, open wonden en ontstekingen. Heeft u last van één of meerdere contra-indicaties, dan kan ik u helaas niet harsen. Negeert u dit advies a.u.b. niet. Er kunnen vreselijke gevolgen door ontstaan.

Harsen bovenbenen

Duur
30 min

Prijs
€ 27,50

Harsen gehele benen

Duur
60 min

Prijs
€ 50,50

Harsen bovenlip

Duur
15 min

Prijs
€ 10,50

Harsen rug

Duur
45 min

Prijs
€ 36,50

Harsen bikinilijn

Duur
20 min

Prijs
€ 20,50

Harsen oksels

Duur
20 min

Prijs
€ 20,50

Harsen kin

Duur
15 min

Prijs
€ 10,50

Wenkbrauwen epileren

Duur
15 min

Prijs
€ 12,50