Wimperextensions

Wilt u permanente wimpers? Bij Gaaf gezichts- en Huidverbetering kunt u prachtige volle en mooie wimpers krijgen zonder gebruik van mascara!

Nieuwe Set One bij One

Duur
120 min

Prijs
€ 65,00

Het plaaten van een nieuwe set wimperextensions duurt circa 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal eigen wimpers dat u zelf heeft.

Opvullen na 1 tot 2 weken

Duur
90 min

Prijs
€ 25,00

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt tevens af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 2 tot 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Let op: De kosten voor het opvullen van 2D tot 6D zijn: €30,00 en duurt 120 min.

Opvullen na 2 tot 3 weken

Duur
90 min

Prijs
€ 30,00

De gemiddelde wimper heeft een groeicyclus van 3 weken. Na deze periode zult u merken dat de eerste wimpers los zullen laten en uit vallen. Om de perfecte look aan te houden en extra herstelkosten te besparen adviseren wij om zou om vervangen door het woord u  tijdig de wimperextensions op te vullen.

Let op: De kosten voor het opvullen van 2D tot 6D zijn: €35,00

Opvullen na 3 tot 4 weken

Duur
90 min

Prijs
€ 35,00

Na 3 tot 4 weken zult u merken dat er steeds meer wimpers uit vallen. U kunt de uitval beperken door direct stromend water op de wimperextensions te vermijden. Daarnaast helpt het, als de wimpers door bijvoorbeeld het douchen nat zijn geworden, de ogen te sluiten en zachtjes door te kammen. Doe dit erna nog eens met de ogen open. Wacht vervolgens ven een paar minuutjes totdat de wimpers opgedroogd zijn.

Het lijkt misschien logisch maar, wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Let op: De kosten voor het opvullen van 2D tot 6D zijn: €40,00

Opvullen na 4 tot 5 weken

Duur
90 min

Prijs
€ 40,00

Wilt u de perfecte look behouden? Dan is het na 4 tot 5 weken echt de hoogste tijd om uw wimpers op te laten vullen. Als u langer dan 5 weken niet bent geweest, wordt een nieuwe set berekend.

Let op: De kosten voor het opvullen van 2D tot 6D zijn: €45,00

Verwijderen wimperextensions

Duur
30 min

Prijs
€ 15,00

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen dat u op een gegeven moment geen wimperextenions meer wilt. Mocht dit toch zo zijn; Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat uw eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden losgeweekt van uw eigen wimper.

Verven wimpers of wenkbrauwen

Duur
10-20 min

Prijs
€ 12,50

Combinatiebehandeling:
Wenkbrauwen + wimpers verven: 22,50,-
Wenkbrauwen + wimpers verven + epileren: 32,50,-

Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen. 
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

Resultaat verven
Gemiddeld blijft de kleur na het verven 4-6 weken zitten. Wanneer u regelmatig uw wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit het effect nog langer aanwezig blijven. Het resultaat is een verzorgde blik, waarbij de ogen met meer uitdrukking spreken. En u heeft geen last meer van uitlopers of gevoelige ogen.

Extra informatie voor bij de wimpers:
Gelieve voor de behandeling geen mascara op de wimpers aanbrengen.

Nieuwe set 2D tot 6D

Duur
180 min

Prijs
€ 75,00

De nieuwere trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd.

Wat is het verschil tussen one by one en Russian Volume?

Er is een groot verschil tussen one by one wimperextensions en Russian Volume wimperextensions! Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. By one by one wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er tot 6 ultra lichte haartjes op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst.

Je kunt dus wel nagaan dat dit een zeer mooi vol resultaat geeft. Voor iedereen die graag die glamour look wil! Ideaal voor degene die weinig wimpers van zich zelf hebben.